Kundrecensioner

Kundrecensioner”Min man och jag ville göra om sovrummet men var inte alls överens om vilken färgskala vi skulle ha. Vi hade hört av några bekanta att vi kunde få hjälp med allting hos Färgnyans. Vi gick dit och fick otroligt engagerad vägledning av kunnig personal . Dom bokade ett hembesök hos oss och hade prover med sig som fick oss att inse vad som skulle funka bäst. De gick igenom belysning, kalla och varma färger och gav oss tips om matchande tapetval . Vi blev verkligen så nöjda med vårt nya sovrum och kan rekommendera detta företag.”

”Jag behövde fixa min hall men hade inte varken tid eller lust att måla och tapetsera själv. När jag kontaktade Färgnyans och förklarade min situation erbjöd de sig att ta ansvar för hela processen. Jag behövde bara säga ja eller nej till deras förslag. Sedan kom de hem och gjorde jobbet åt mig. Det hade inte kunnat vara smidigare än så här och nu har jag dessutom en hall som är inbjudande och fräsch på ett sätt jag aldrig hade kunnat åstadkomma själv. Snabba och effektiva var de också. Allt var klart på en vecka och nu funderar jag på att anlita dem för ett snyggare vardagsrum.”

”Vi skulle göra om barnens sovrum men hade ingen inspiration alls så vi gick till Färgnyans och frågade dem om råd. Där fick vi all tänkbar hjälp med att få fart på fantasin. De lotsade oss igenom otaliga kataloger och färgkartor, visade oss hemsidor med tips och idéer, gav oss förslag på olika färgtyper och vilka nyanser som skulle göra sig bäst tillsammans. De kom hem till oss och såg en massa möjligheter till ett mera barnvänligt sovrum där färger och ytor för lek eller sömn hör ihop. Vi hade absolut inte detta tänk själva när vi kom till Färgnyans. Nu vet vi mycket bättre och känner oss taggade att skapa ett fantastiskt sovrum åt våra små barn. Vi vill varmt rekommendera detta företag och deras tjänster. Personalen är mycket kunnig och inriktad på att ge väldigt god service. Vi kommer att anlita dem igen.”